Viktig information att ta del av

Publicerad

2023-04-09

Idag har vi väldigt viktig information att dela med oss av till alla våra elever, följare och föräldrar.


Vi vill förtydliga att vi på Grällsta Ridcenter förespråkar gemenskap och positivitet, både i stallet men även utanför stallet och därmed även på sociala medier. Vi har nolltolerans gällande mobbning och trakasserier hos alla som är på vår gård. Vi vill att Grällsta ska vara en frizon för alla där man kan känna sig trygg och där man blir överröst med positivitet, inget annat. Detta önskar vi att ni delar med er av till de ni berör.

Vi vet även att några av er har sökt plats hos oss som kioskisar till sommaren. Då vill vi belysa att vi inte tar ut kioskisar på någon ridkunskap, utan enbart på hur ni är som kompisar, hur ni bidrar till gemenskapen och hur ni behandlar både hästar och människor. 


Detta innebär att det INTE är okej att kommentera tråkiga kommentarer på varandras inlägg, trycka ner varandra eller lägga upp negativa inlägg om era kamrater. Fråga en extra gång om kompisen vill vara med på bild, skriv hellre en snäll kommentar än en elak och har ni en negativ åsikt håll den för er själva. 


Självklart tycker vi att det är superkul att ni delar inlägg på era sociala medier och det får ni gärna fortsätta att göra, tagga gärna oss så delar vi det också. Tänk däremot på hur ni skriver på era kompisars inlägg. 

Vi hade verkligen uppskattat om ni föräldrar tar en konversation med era ungdomar om sociala medier, hur man uttrycker sig och hur man behandlar varandra. På så sätt kan vi tillsammans skapa en god stämning och undvika att denna situation uppstår igen.


Ha en fortsatt trevlig påsk och påsklov!

Med vänlig hälsning,

Gänget på Grällsta Ridcenter