No items found.

Grällsta Ridcenter

Bed & Breakfast

Välkommen till ett mysigt boende i natursköna Västmanland.

Kom och bo hos oss. Grällsta Ridcenter är beläget i det vackra Västmanland mellan Sala och Västerås.
Den vackra naturen i vår närmiljö ger dig underbara upplevelser.

Vi erbjuder en behaglig vistelse med möjlighet att hyra häst så lång tid som önskas och på det sätt du vill. Tex. Uteritt, hoppning, dressyr tillsammans med en personlig tränare eller alldeles för dig själv.
Vi har en fantastisk anläggning med möjlighet till ridning på våra natursköna ridvägar! Prova att rida i paddocken eller ridhuset! Efter ridturen kan du bara njuta av ett härligt boende och en smakfull frukost.
Vi kan ordna lunch och middag.

Information

Grällsta ligger i ett naturskönt område i Västmanland. Skog med fina promenadstigar cykelleder samt nära till en omtyckt golfbana.  Grällsta ligger endast 20 minuters bilväg från Västerås centrum och 10 minuter från Sala. Busshållplats ligger i direkt anslutning till anläggningen.
Man bor i 4-bäddsstugor med servicehus intill med dusch,toalett, bastu samt pool sommartid. Tvåbäddsrum i logementbyggnad med nybyggda duschar och toalett i korridor. Det är över och undersängar. Tillgång till kök för egen frukost finnes med kyl och frys. Rummen innehåller täcken och kuddar. Övriga sängkläder samt handdukar medtages.
Våra gäster hos oss är här som besökande till Grällsta eller till kursdeltagare. Som besökare kan anledningen vara att rida en dag eller två eller bokat specialridning utöver det kursutbud som finns.Vi erbjuder övernattning med frukost året om.

Vi har 13 rum med totalt 30 sängplatser på logementet samt 20 stugor med 88 platser.

Toaletter och duschar finns i korridor. I vardagsrummet finns TV och i allrummet finns internetuppkoppling. Frukost ingår i priset.

Ni kan även beställa lunch och middag (Måste förbeställas). På sommaren i matsalen och övrig del av året lunch respektive middagspåe.

Avbokning av rum senast 12.00 dagen innan.

Priser

Övernattning i dubbelrum inkl.  frukost

550kr / person

Övernattning i enkelrum inkl.  frukost

550 kr / person

Priser

Vid sällskap över 8 vuxna samt på sommaren äter vi i matsalen. Vid mindre sällskap så har vi hemlagad mat i lunchpåse och middagspåse. Frukost finns alltid i kylskåpet till våra gäster och ingår.
OBS Att lakan och handdukar EJ ingår.
Våra priser nedan gäller till gäster som har bokat ridning.

Du kan göra en extrabeställning på :
Över sommaren:
Lunch: 100kr
Middag: 100kr
Barn under 10 år: 60kr.

Övrig tid:
Lunch/middagspåse:
Vuxen: 100kr
Barn under 10 år: 60kr

En (1) person
En säng i tvåbäddsrum/stuga
internetuppkoppling  och frukost

550kr

Två (2) personer
Två sängar i tvåbäddsrum/stuga
internetuppkoppling och frukost

750kr

Tre-fyra (3-4) personer
Fyra till tre sängar fyrabäddsrum/stuga
internetuppkoppling och frukost

800kr

Boka

Information kommer inom kort.

Vad säger våra elever?

''Har nu spenderat mitt första läger på Grällsta och tro mig, jag kommer tillbaka nästa år, det har varit den bästa veckan i mitt liv.''

''Jag har fått så mycket nya vänner, alla i ridgruppen och speciellt de jag bodde med i stugan. Dessutom så kommer jag aldrig att glömma min fantastiska ponny och alla ledare. Känt mig som hemma här. Kommer att sakna allt!''

''Spenderat helgen på weekendkurs med barnen, välutbildade tränare, fantastiska hästar och utsökt mat.''

Vill ni läsa fler kommentarer som dessa? Kika i våra collage där alla våra elever sedan 2007 har fått berätta om sin ridlägervecka.