No items found.

Företagsevent

Har ni själv funderat på att börja rida? Eller är ni bara sugen på att prova? Gör slag i saken och kom ut till oss på Grällsta Ridcenter för en provtur.

I paketet ingår en ridlektion (45 minuter) på ridbana eller i ridhus beroende på väder. Lämpligt för nybörjare/ovana i alla åldrar. Perfekt som present till den rid sugna!

Företagsevent/Fest/Klubbavslutning

Om ni är en större grupp erbjuder vi möjligheten att arrangera en trevlig sammankomst ute hos oss. Mat går att beställa, meny efter önskemål.


Företagsarrangemang

Ta med din personal på årets roligaste event! Vi erbjuder två färdiga paketlösningar och skräddarsyr paket efter era behov där vi kan tillsammans lägger upp ett unikt paket passande er.

Kom till oss på Grällsta Ridcenter och ha fest/aktivitet med ert företag. Lugnt och skönt, avskilt på landet. Vi har tagit emot många nöjda företag under årens lopp som har fått en rejäl upplevelse med ridning och hästar. Det finns möjlighet att beställa  mat, kontakta oss för aktuell meny.

Ridningen passar både nybörjare och ridvana, vi fokuserar på upplevelsen tillsammans och att alla ska få en trevlig stund. Det finns även möjlighet att boka rum och vara här över natten på vårt mysiga Bed and Breakfast.

Hör av er i god tid för att försäkra er om att vi kan erbjuda plats!
Välkommen med er förfrågan!

Maila om prisuppgift.

Vad säger våra elever?

''Har nu spenderat mitt första läger på Grällsta och tro mig, jag kommer tillbaka nästa år, det har varit den bästa veckan i mitt liv.''

''Jag har fått så mycket nya vänner, alla i ridgruppen och speciellt de jag bodde med i stugan. Dessutom så kommer jag aldrig att glömma min fantastiska ponny och alla ledare. Känt mig som hemma här. Kommer att sakna allt!''

''Spenderat helgen på weekendkurs med barnen, välutbildade tränare, fantastiska hästar och utsökt mat.''

Vill ni läsa fler kommentarer som dessa? Kika i våra collage där alla våra elever sedan 2007 har fått berätta om sin ridlägervecka.