No items found.

Grällsta Ridcenter

Uthyres & till salu

hyra...
Allt som oftast börjar det med att ett barn i familjen kommer hem och vill köpa en häst, lika många gånger händer det att föräldrarna säger att det inte går för sig. Detta är fullt naturligt eftersom det är mycket att tänka på. Vilken storlek ska man ha? Hur mycket ska den äta? Vilken typ ska det vara? osv.

Ett bra alternativ till att köpa är att hyra en häst eller ponny. Det innebär att du under 10 månader hyr hästen. Under den tiden har du gott om tid att skaffa dig kunskaper om vad det betyder att ha en häst. Hos oss kan du hyra hästar och ponnyer under vinterhalvåret (Ungefär mellan Augusti - Maj). Både ridskolar och privatpersoner är välkomna att "prova en häst" hos oss.

Våra hästar som finns på gården i vår verksamhet över sommaren uthyres under övrig del av året.
Nedan kan du se våra hästar och det är även dessa som är till uthyrning.VÅra hyr & köphästar

Drömponnyn eller drömhästen kan bli din...


Att köpa en häst är inte lätt, hur vet jag att jag får en häst som passar just mig?
När det gäller lämplighet och framtid är det enbart du själv som kan avgöra om en häst är lämplig och uppfyller de krav du har som ryttare.
Hos oss säljes ett stort antal hästar och ponnies till såväl tävlingsryttare, ridskolor och privatpersoner varje år.

Ett samarbete mellan bra tränare och uppfödare samt Grällsta Ridcenter har gjort att vi under årens lopp har exporterat hästar och ponnyer samt sålt ett stort antal inom Sverige.

Hästar och ponnies som säljes är veterinär besiktigade för din trygghet. Du kan även köpa utrustning till din häst genom oss om du vill. En viktig sak som man ska tänka på vid hästköp är att kunskapen att handha och hantera en häst inte ingår i köpet. Många av ponnyerna går även att få hyra.

Ponnyer samt sport och fritidshästar hittar du här. Vi försöker alltid att ge bästa råd vid val av häst, oavsett om det är en lektionshäst, fritidshäst eller ren tävlingshäst.

Boka provridning - Förfrågningar

Helgen 29-30 maj 2022 kommer vi visa häst o ponny inför uthyrning nästa säsong. Vid intresse maila grchastuthyrning@gmail.com med följande information: Namn, ålder, vikt, längd, ridvana samt vart ni har stallplats så hör vi av oss vid frågor/inbokning av provridning.


Visning för hyra av häst och ponny.
Över sommaren visas häst och ponny varje varje dag efter att vi bokat tid. Maila eller ring innan du kommer då vi INTE visar någon häst utan att du bestämt tid innan..
Vi hyr ej ut häst/ponny över sommaren.

Vad säger våra elever?

''Har nu spenderat mitt första läger på Grällsta och tro mig, jag kommer tillbaka nästa år, det har varit den bästa veckan i mitt liv.''

''Jag har fått så mycket nya vänner, alla i ridgruppen och speciellt de jag bodde med i stugan. Dessutom så kommer jag aldrig att glömma min fantastiska ponny och alla ledare. Känt mig som hemma här. Kommer att sakna allt!''

''Spenderat helgen på weekendkurs med barnen, välutbildade tränare, fantastiska hästar och utsökt mat.''

Vill ni läsa fler kommentarer som dessa? Kika i våra collage där alla våra elever sedan 2007 har fått berätta om sin ridlägervecka.