Grällsta Ridcenter

Träningsweekend för ungdom i hoppning 2023-2024 NYTT FÖR IÅR!

På weekendläger hjälps man åt att sköta stallet och hästarna. Fodrar, mockar , sköter. Man hjälper även till med måltiderna. Det är intensiva dagar med mycket ridning och skötsel av hästar och stall. Weekendläger följer ungefär samma mönster som övriga läger bara det att det är färre dagar. Detta är ett intensivt träningsweekend med inriktning hoppning.

Vill du anmäla till detta läger?

Du kommer nu att komma till en anmälningssedel för Grällsta som alla inom SRR har gemensam.
Var noga med att anmäla dig till rätt läger och rätt tid.

Träningsweekend för ungdom i hoppning 2023-2024 NYTT FÖR IÅR!

På weekendläger hjälps man åt att sköta stallet och hästarna. Fodrar, mockar , sköter. Man hjälper även till med måltiderna. Det är intensiva dagar med mycket ridning och skötsel av hästar och stall.
Weekendläger följer ungefär samma mönster som övriga läger bara att det är färre dagar.

2023-2024

Priset: 4500 kr/person

Anmälningsavgift 2000kr
Avbeställningsskydd 400kr

Fredag är ingångsdag och då anländer man klockan 18 och kursen slutar klockan cirka 17:00 på söndag.
Vi är mycket flexibla i uppläggen av olika kurser. Alla mål intas här. Ridningen är lektionsundervisning varvat med uteritter i naturen. Ryttarens viktgräns är 70 kg.  På sommaren så bor man i småstugor eller i saloon men på vintern bor man i Saloon som är ett logement med 2-bäddsrum samt 4-bäddsrum. Vi har över och undersäng. Lakan och handdukar ingår ej. Toalett och dusch i korridor. Helt nya och fräscha. På sommaren finns tillgång till pool och bastu på gården.

Vi erbjuder full kost och logi. Frukost, lunch och middag.  På weekend erbjuder vi inte specialkost som lactos, glutenfritt mm men det kan då tas med och tillagas av oss. Kylskåp och frys finns.

Ridning sker i grupp i paddock / ridhus med hoppning och markarbete samt att vi rider ut i naturen. Vi delar eventuellt  på er om det är stora skillnader i ridkunskap.
Du sköter själv om din häst men får givetvis hjälp med råd och anvisningar.
Det ingår 5 ridpass varav 4 är i grupp och ett pass är ett enkelt självständigt ridpass men under överinseende.
Man rider alltså ett pass på fredag och två pass på lördag samt två pass på söndag.
Man får inget avdrag för om man inte deltar i vissa lektioner. Om man kommer på lördag istället för fredag eller åker hem efter lunch på söndag så är kostnaden densamme. Man kan inte överlåta lektion till annan person.

2023 - 2024

49L-23  8/12-10/12

17L-24   26/4 - 28/4


OBS. Betala in på Bankgiro 439-7204 vid anmälan. EJ swish.
Märk med ELEVENS namn samt lägernummer


Bildgalleri