Grällsta Ridcenter

Höstlovsläger 2020

Med kort varsel kommer vi att ordna läger över höstlovet. Många har mailat och frågat. Vi gör inte bara ett utan två läger. Båda lägren är nu fulla.

Vill du anmäla till detta läger?

Du kommer nu att komma till en anmälningssedel för Grällsta som alla inom SRR har gemensam.
Var noga med att anmäla dig till rätt läger och rätt tid.

Höstlovsläger 2020

Kom och spendera ditt höstlov här med oss ​​på Grällsta Ridcenter.

Båda lägren är nu fulla.

Läger, 24 / 10-28 / 10 och 28 / 10-1 / 11

Veckan bjuder på hoppning, dressyr, gymkhana, barbackaridning och uteritter.

Många har bett oss att ha läger under höstlovet så därför ordnar vi nu två stycken. Lägst 1 års ridvana. Priset är 4600 kronor. Bankgiro: 439-7204.
Ankomst på lägren är klockan 14 och hemgång är klockan 12 på båda lägren. Vi hjälps åt att duka och göra i ordning efter oss vid måltiderna. Städar våra egna rum. Det blir mycket tid för ledare och elever att vara i stallet samt pyssla med hästarna. Ridningen blir till stor del i ridhuset utom vid uteritter. Ridningen lägger vi upp gemensamma första dagarna och kommer att innehålla både dressyr och hoppning.Ett par ridpass kommer att vara självständig ridning men givetvis under uppsikt. Vi rider 2 pass per dag utom första och sista dagen då vi rider ett pass per dag. På vintern bor vi i Saloon och inte i stugbyn. Duschar och toaletter finns separata i korridorer i anslutning till rummen. Det är två- och fyrbäddsrum med över och undersängar. Du tar med lakan och handdukar samt de kläder du tror dig behöva. Tänk på att det kan bli kallt. Du går in och anmäler gräver on-line på anmälningssedel. Vi tar inte emot så många elever under lovet men så länge det inte står FULLT så kan du anmäla dig. OBS. Vi har ingen kiosk under vintern. Så vill du ha chips eller dylikt så får du ta med dig det.Utöver ridningen kommer vi att ha filmkvällar, korvgrillning och annat mys som hör hösten till.


Krav: Kunna behärska hästen i skritt, trav och galopp.

Kostnad: 4600: -

Anmälningsavgift 2000 kr betalas vid anmälan.

Slutavgift 2600 kr betalas senast 1/10

8 - 10 platser - först till kvarn !!

Vid intresse, kontakta Grällsta Ridcenter via mail, info@grallstaridcenter.com.

OBS OBS Glöm INTE att skriva referensnumret som ni fått på är bekräftelse vid er betalning. OBS OBS


Bildgalleri