Grällsta Ridcenter

Höstlovsläger 2023

Vi arrangerar våra efterlängtade höstlovsläger iår igen, två stycken under vecka 44. Det blir två lärorika, fartfyllda och mysiga läger med varierade ridpass. Vi spenderar massor av timmar i stallet när gården är täckt av de vackra höstfärgerna.

Vill du anmäla till detta läger?

Du kommer nu att komma till en anmälningssedel för Grällsta som alla inom SRR har gemensam.
Var noga med att anmäla dig till rätt läger och rätt tid.

Höstlovsläger 2023

Kom och spendera ditt höstlov här med oss ​​på Grällsta Ridcenter!


Läger: 43L-23   28/10 - 1/11 Ålder 10-16 år
Läger: 44L-22   1/11 - 5/11   Ålder 10-16 år

Veckan bjuder på hoppning, dressyr, gymkhana, barbackaridning och uteritter.

Många har bett oss att ha läger under höstlovet så därför ordnar vi två stycken. Lägst 1 års ridvana. Priset är 4900 kronor. Bankgiro: 439-7204.
Ankomst på lägren är klockan 14 och hemgång är klockan 12 på båda lägren. Vi hjälps åt att duka och göra i ordning efter oss vid måltiderna. Städar våra egna rum. Det blir mycket tid för ledare och elever att vara i stallet samt pyssla med hästarna. Ridningen blir till stor del i ridhuset utom vid uteritter. Ridningen lägger vi upp gemensamma första dagarna och kommer att innehålla både dressyr och hoppning. Ett par ridpass kommer att vara självständig ridning men givetvis under uppsikt. Vi rider 2 pass per dag utom första och sista dagen då vi rider ett pass per dag. På vintern bor vi i Saloon och inte i stugbyn. Duschar och toaletter finns separata i korridorer i anslutning till rummen. Det är två- och fyrbäddsrum med över och undersängar. Du tar med lakan och handdukar samt de kläder du tror dig behöva. Tänk på att det kan bli kallt. Du går in och anmäler on-line på anmälningssedel. Vi tar inte emot så många elever under lovet men så länge det inte står FULLT så kan du anmäla dig. OBS. Vi har ingen kiosk under vintern. Så vill du ha chips eller dylikt så får du ta med dig det. Utöver ridningen kommer vi att ha filmkvällar, korvgrillning och annat mys som hör hösten till.
Man får inget avdrag för om man inte deltar i vissa lektioner. Om man kommer senare en dag eller två eller åker hem tidigare så är kostnaden densamme. Man kan inte överlåta lektion till annan person.

Krav: Kunna behärska hästen i skritt, trav och galopp.

Kostnad: 5900kr
Anmälningsavgift 2000kr
Avbeställningsskydd 400kr
Slutavgift: 3900kr

Anmälningsavgift 2000 kr betalas vid anmälan

Slutavgiften 3900 kr betalas senast 14/10

Bokning sker som vanligt via länken ''TILL ANMÄLAN'' här lite högre upp på sidan.


OBS. Betala in på Bankgiro 439-7204 vid anmälan. EJ swish.

Märk med ELEVENS namn samt lägernummer. OBS EJ anmälarens namn.

Alla våra elever har en försäkring genom Folksam men alltid bra att titta igenom era egna försäkringar.


Bildgalleri