Grällsta Ridcenter

Hoppkurs vinter 2021 NYTT!

Extrainsatt hoppkurs på tre dagar då många bett oss arrangera fler läger under vinterloven!

Vill du anmäla till detta läger?

Du kommer nu att komma till en anmälningssedel för Grällsta som alla inom SRR har gemensam.
Var noga med att anmäla dig till rätt läger och rätt tid.

Hoppkurs vinter 2021 NYTT!

Många har bett oss om lite fler möjligheter att komma till oss och få utveckla sin ridning. Därför ordnar vi nu något nytt - hoppkurs på jullovet! Lägst 3 års ridvana. Ålder 10-14år.

Fem pass ridning. Ett dressyrpass, två markarbeten och två hoppträningar. På ankomstdagen har vi ett dressyrpass, andra och tredje dagen blir det markarbete på förmiddagen och hoppning på eftermiddagen.

Ankomst första dagen är klockan 13 och hemgång sista dagen är klockan 18. Boende två nätter i saloon. Duschar och toaletter finns separata i korridorer i anslutning till rummen. Det är två- och fyrbäddsrum med över och undersängar. Ledare finns på plats och sover i samma korridor som eleverna, tillgänglig dygnet runt. Du tar med lakan och handdukar samt de kläder du tror dig behöva. Tänk på att det kan bli kallt. Du går in och anmäler on-line på anmälningssedel. Vi tar enbart emot 7 elever under kursen så att ridningen är i mindre grupp, men så länge det inte står FULLT så kan du anmäla dig. Först till kvarn gäller! OBS. Vi har ingen kiosk under vintern, tag med eventuella snacks!

Priset är 3900kr. Bankgiro: 439-7204.


Bildgalleri