Grällsta Ridcenter

Weekend för familjen höst-vinter-vår 2020-2021

Under de här dagarna har du som mamma (eller pappa) möjlighet att få följa med ditt barn på ridläger och uppleva ett "ridläger". Barnen ska vara mellan 5 - 16 år. Vill du ha en extra vuxen med så kostar det 2000:- Vill man ta med mer än ett barn går det jättebra och även en extra vuxen. Extra barn och vuxna ska vara ur samma familj.

Vill du anmäla till detta läger?

Du kommer nu att komma till en anmälningssedel för Grällsta som alla inom SRR har gemensam.
Var noga med att anmäla dig till rätt läger och rätt tid.

Weekend för familjen höst-vinter-vår 2020-2021


Vi träffar gruppen första dagen och lyssnar på önskemål från er sida samt att vi presenterar ett förslag på upplägg för weekend. Ridningen är upplagd med lektioner där vi försöker att se till att både föräldrar och barn får glädje och lärdom. För det mesta rider barnen ponny och föräldrar på häst. Ryttarens viktgräns är 85 kg.
På detta läger behöver man inte ha någon ridkunskap innan man kommer. Många är helt nybörjare. Genom att det är stor skillnad i ridkunskap samt ålder på deltagarna så kan en ridlektion bestå av endast 1 person och en annan med 5. Vi delar upp er efter bästa förmåga. Detta läger liknar mer ett rid och fritidsläger för barnen då vi lägger mer vikt på att de får roligt än att bli "duktiga".På familjeläger anländer man på fredag klockan 19 då man installerar sig, rider två pass på lördag samt två pass på söndag.  Du sköter själv om din häst men får givetvis hjälp med råd och anvisningar.
Ankomst
Fredag är ingångsdag och då anländer man klockan 19 och kursen slutar klockan 15:30 på söndag. Vi är mycket flexibla i uppläggen av olika kurser. Ridningen är lektionsundervisning och man behöver inte vara ridkunnig för att följa med då vi undervisar mycket individuellt. Efter gruppens önskningar så lägger man upp ridningen ute eller inne i ridhuset, ridning i terräng.
På sommaren så bor man i småstugor eller i saloon men på vintern bor man i Saloon som är ett logement med 2-bäddsrum  och 4-bäddsrum. Vi har över och undersäng. Toalett och dusch i korridor. Allt nytt och frächt. På sommaren finns tillgång till pool och bastu på gården.
Städar våra egna rum gör vi naturligtvis.
Att vara på Grällsta Ridcenter  är att vara på en arbetande häst & lantgård. Vårt boende/ bed & breakfast är självhushåll med frukostmat i välfyllt kylskåp.
Vi erbjuder full kost och logi. Frukost, lunch och middag. Till sällskap om minst 8 vuxna personer så kommer man ner och äter i matsalen. För mindre grupper får varje elev/familj lunch samt middagspåse med hemlagad husmanskost. Sallad och dricka ingår givetvis. Möjlighet till självhushåll med tillgång till vårt kök finns för de som önskar.

Anmälan sänder du on-line och skriver i en anmälan för varje person. Skriv rätt mejladress för alla mail från oss går per automatik till den mejladressen. Totalpriset för en förälder samt ett barn under 10 år är 4500 kr. Är barnet mellan 10-16 år tillkommer 1000 kr och priset blir då 5500 kr. Är barnet över 16 år betalar man som för vuxen med tillägg på 2000kr och priset blir 6500kr. Tillägg kan göras för extra barn eller vuxen. Vill du ha en extra vuxen med så kostar det 2000:- Vill man ta med mer än ett barn mellan 5-16 år kostar det 1500:-/barn. Extra barn och vuxna ska vara ur samma familj. Man betalar anmälningsavgiften på 2000kr vid anmälan samt resterande avgift senast sex veckor innan kursstart.

Vill man ta med sig personer som inte rider utan bara äter och sover här så är kostnaden för vuxen 1500 kronor och för barn 1000 kronor.

Lakan och handdukar tar man alltid med. Man ska vara ute ur rummen klockan 14 och man stadar sina rum.

På det PM som kommer vid er anmälan på er mail så kan man INTE utläsa vad du ska betala. Du måste själv titta efter vad som ska betalas ovan. Detta på grund av att datan inte kan utläsa om hur många personer som är anmälda i olika åldrar inom samma familj. Detta gäller familjeläger.

OBS Glöm INTE att skriva lägernummer och namn  vid er betalning. OBS

Hösten 2020
Pris: Grundpris är 4500kr se ovan vid tillägg
Varav anmälningsavgift är 2000kr

18-20 september

13-15 november

4-6 december

OBS. Betala in på Bankgiro 439-7204 vid anmälan. EJ swish.
Märk med ELEVENS namn samt lägernummer


Bildgalleri