Grällsta Ridcenter

Allmänt kort (barn) läger 5 dagar. Sommar 2023

Ett ny form av läger. Kortläger 4 dagar. Ålder mellan 8-12 år. Barn som föräldrar vet har svårt att vara hemifrån kan platsa in här. Föräldrar kan även boka in sig själv på bed and breakfast några nätter.

Vill du anmäla till detta läger?

Du kommer nu att komma till en anmälningssedel för Grällsta som alla inom SRR har gemensam.
Var noga med att anmäla dig till rätt läger och rätt tid.

Allmänt kort (barn) läger 5 dagar. Sommar 2023

GRC Allmänt kort o Hopp(barn) läger 3-4 dagar.

Ett ny form av läger. Kortläger 3-4 dagar.
Tanken är att de yngre barnen ska komma här där det inte blir så många nätter hemifrån. Ålder mellan 8-12 år. Även barn som föräldrar vet har svårt att vara hemifrån kan platsa in här. Vi har två fyra dagars under veckan 33. Ett hopp ett allmän.
Förälder kan även boka in sig själv på säng och breakfust några nätter om det behövs.
Vi har sett att många barn behöver sina mamma eller pappa i närheten och dessa kortläger är så bra för att föräldrarna kan bo i ett hus bredvid men ändå finnas på gården.

Allmänt På kortlägret kan alla kategorier deltaga som har minst 1/2 års ridvana. Eleverna delas in i mindre grupper efter utbildningsnivå. Eleverna har två pass ridning per dag utom ankomstdagen och avslutningsdagen.

I ridning ingår dressyr, hoppning, uteridning, gymkhana, barbackaridning mm. Ridning sker mestadels på våra sandbanor vid lektionsridning. Teori och praktik i hästskötsel ingår dagligen.
Man går detta läger om man vill lära sig lite mer om allting i ridning och hästar.

Ridning och hästskötsel varje dag samt att hjälpa till med vardagliga sysslor (= städa sitt rum och bädda sin säng).Aktiviteter som uteritt, grillkväll, barbackaridning, gymkhana (lekar till häst) och talangjakt är en del av aktiviteter som ordnas under veckan beroende på väder och tid.
Ändringar på tänkta aktiviteter och veckans schema kan förändras.
Ankomst är första dagen mellan klockan 15 och 15.30. Räkna med att kunna åka hem omkring klockan 17. Om du har egen häst med dig bör du komma en halv timme tidigare. Dagen då du hämtas bör du vara här klockan 9.30 då vi börjar med lite uppvisningar av deltagarna. Klara för hemfärd brukar vara mellan omkring 12. Du ska städa din stuga och vara ute ur den 12:30. Det får ta den tid det tar att göra avslutningen.

OBS  Glöm INTE att skriva elevens namn samt lägernummer vid er betalning. OBS

Tider 2023
Pris: 5400 kronor
Varav anmälningsavgift 2000kr

330K-23 12/8-16/8 Allmänt läger

333K-23 12/8-16/8 Hoppläger

OBS. Betala in på Bankgiro 439-7204 vid anmälan. EJ swish.
Märk med ELEVENS namn samt lägernummer


Bildgalleri