Grällsta Ridcenter

Allmänt kort (barn) läger 4 dagar. Sommar 2021

Ett ny form av läger. Kortläger 4 dagar. Ålder mellan 8-12 år. Barn som föräldrar vet har svårt att vara hemifrån kan platsa in här. Föräldrar kan även boka in sig själv på bed and breakfast några nätter.

Vill du anmäla till detta läger?

Du kommer nu att komma till en anmälningssedel för Grällsta som alla inom SRR har gemensam.
Var noga med att anmäla dig till rätt läger och rätt tid.

Allmänt kort (barn) läger 4 dagar. Sommar 2021

GRC Allmänt kort (barn) läger 3-4 dagar.

Ett ny form av läger. Kortläger 3-4 dagar.
Tanken är att de yngre barnen ska komma här där det inte blir så många nätter hemifrån. Ålder mellan 8-12 år. Även barn som föräldrar vet har svårt att vara hemifrån kan platsa i här. Vi har ett 4 dagars under vecka 23 och ett fyra dagars under veckan 33.
Förälder kan även boka in sig själv på säng och breakfust några nätter om det behövs.
Vi har sett att många barn behöver sina mamma eller pappa i närheten och dessa kortläger är så bra för att föräldrarna kan bo i ett hus bredvid män ändå finns på gården.

Allmänt På kortlägret kan alla kategorier deltaga som har minst 1/2 års ridvana. Eleverna delas in i mindre grupper efter utbildningsnivå. Eleverna har två pass ridning per dag utom ankomstdagen och avslutningsdagen då de har ett pass..

I ridning ingår dressyr, hoppning, uteridning, gymkhana, barbackaridning mm. Ridning sker mestadels på våra sandbanor vid lektionsridning. Teori och praktik i hästskötsel ingår dagligen.
Man går detta läger om man vill lära sig lite mer om allting i ridning och hästar.

Ridning och hästskötsel varje dag samt att hjälpa till med vardagliga sysslor (= städa sitt rum och bädda sin säng).Aktiviteter som uteritt, grillkväll, barbackaridning, gymkhana (lekar till häst) och talangjakt är en del av aktiviteter som ordnas under veckan beroende på väder och tid.
Ändringar på tänkta aktiviteter och veckans schema kan förändras.
Ankomst är första dagen mellan klockan 15 och 15.30. Räkna med att kunna åka hem omkring klockan 17. Om du har egen häst med dig bör du komma en halv timme tidigare. Lördagen efter är det hämtning och då bör du vara här klockan 9.30 då vi börjar med lite uppvisningar av deltagarna. Klara för hemfärd brukar vara mellan omkring 12. Du ska städa din stuga och vara ute ur den 12:30. Det får ta den tid det tar att göra avslutningen.

OBS  Glöm INTE att skriva ditt namn samt lägernummer vid er betalning. OBS

Tider 2021
Pris: 4500 kronor
Varav anmälningsavgift 2000kr

K230-21 9/6-12/6
K330-21 14/8-17/8

OBS. Betala in på Bankgiro 439-7204 vid anmälan. EJ swish.
Märk med ELEVENS namn samt lägernummer


Bildgalleri