Grällsta Ridcenter

Vuxna - Weekend - Endagsridning.  Hösten-Vintern-våren 2020-2021

WEEKENDKURSER och ENDAGSRIDNING. Ridning för dig över 18 år.

Vuxna - Weekend - Endagsridning.  Hösten-Vintern-våren 2020-2021

Ridning för dig över 18 år Höst / vinter / vår. Så gott som varje helg anordnas det någon aktivitet på Grällsta Ridcenter. Inriktningen är att vuxna ryttare ska kunna komma ut över helgen och utöva sin favoritsport / hobby med ett gäng likasinnade. Det kan vara en ridgrupp som ryttaren tillsammans på ridskolan eller en egen sammansatt grupp.

Fredag ​​är ingångsdag och då anländer man klockan 18 och kursen slutar klockan 16:00 på söndag.
Vi är mycket flexibla i uppläggen av olika kurser. Alla mål intas här. Ridningen är lektionsundervisning och man behöver inte vara ridkunnig för att följa med då vi undervisar mycket individuellt. Ryttarens viktgräns är 85 kg. Efter gruppens önskningar så lägger man upp ridningen ute eller inne i ridhuset, ridning i terräng eller kanske en långritt. På sommaren så bor man i småstugor eller i saloon men på vintern bor man i Saloon som är ett logement med 2-bäddsrum samt 4-bäddsrum. Vi har över och undersäng. Lakan och handdukar ingår ej. Toalett och dusch i korridor. Helt nya och fräscha. På sommaren finns tillgång till pool och bastu på gården.

Att vara på Grällsta Ridcenter  är att vara på en arbetande häst & lantgård. Vårt boende/ bed & breakfast är självhushåll med frukostmat i välfyllt kylskåp. Man tar med sig lakan och handdukar.
Vi erbjuder full kost och logi. Frukost, lunch och middag. Till sällskap om minst 8 vuxna personer så kommer man ner och äter i matsalen. För mindre grupper så får varje elev/familj lunch samt middagspåse med hemlagad husmanskost. Sallad och dricka ingår givetvis. Möjlighet till självhushåll med tillgång till vårt kök finns för de som önskar.

På vuxenlägren brukar vi gå igenom helgens program första dagen på lägret då det är oerhört olika ridkunskaper samt på ambitionsnivån på vuxenryttarna.
Ridning sker i grupp i paddock med hoppning och dressyr samt att vi rider ut i naturen. Vi delar i er i grupper efter kunskapsnivå.
Du sköter själv om din häst men får givetvis hjälp med råd och anvisningar.
Det ingår 5 ridpass varav 4 är i grupp och under fredagen är det ett enkelt självständigt ridpass för att lära känna hästen.
Man rider alltså ett pass på fredag och två pass på lördag samt två pass på söndag.
Man får inget avdrag för om man inte deltar i vissa lektioner. Om man kommer på lördag istället för fredag eller åker hem efter lunch på söndag så är kostnaden densamme.
På lördag och söndag har man instruktör/undervisning under lektionerna. På fredag rider man självständigt utan instruktör men med en som övervakar. Man lär känna "sin" häst och man rider lugnt i ungefär en timme.

Endagsridning med ett pass på förmiddagen och ett pass på eftermiddagen kostar 900 kronor. Lunch kan köpas här för 100 kronor men måste bokas/sägas till om dagen före per mail. Måndag till fredag och i mån av plats över helg.

Delad privatlektion
Nu kan vi erbjuda privatlektioner på Grällsta Ridcenter!
Privatlektionerna riktar sig till ungdomar över 14 år och vuxna ryttare som har ridkunskap.

Delad privatlektion, 45min för 2-3 personer kostar 450kr/person.OBS Att du kan erhålla intyg för friskvård.

Hösten 2020

Priset: 4500 kr/person weekend
Varav anmälningsavgift är 2000kr

6-9 november

4-6 december

18-20 december

OBS. Betala in på Bankgiro 439-7204 vid anmälan. EJ swish.
Märk med ELEVENS namn samt lägernummer


Bildgalleri

Vill du anmäla till detta läger?

Du kommer nu att komma till en anmälningssedel för Grällsta som alla inom SRR har gemensam.
Var noga med att anmäla dig till rätt läger och rätt tid.