MENY  
Grällsta

Läger

Media

community

Media

kollage


kollage
Senaste nytt från hästvärlden.
Kanske siten för dig?
Läs mer...Sommar 2010 Blogg
  Gå till: Saras BloggGrällstas BloggLedarnas BloggSommar 2009 BloggSommar 2015 BloggSommar 2016 Blogg

Här kommer du att kunna följa sommarens aktiviteter under våra läger 2010. Text och bilder.


Slut på sommaren 2010 2011-01-09 21:19:19
Nu är den här bloggen stängd och vi öppnar en ny sommarblogg i juni 2011.


I bilen... 2010-08-08 19:18:25
Nu sitter jag och Sara i bilen på väg hem. Har haft en SUPERKUL tid under mina veckor på Grällsta det här året. Ser fram emot att träffa alla barn och ungdomar igen nästa sommar!

Nu återgår livet till det vanliga, och jag och Sara börjar i skolan nästa vecka. Undrar hur knäppa våra klasskamrater kommer tycka att vi är? ;)

Vi ses nästa år!

Kram
Jetski


Ny vecka! 2010-08-07 16:42:33
Idag är det redan lördag! Har inte skrivit sen i onsdags... hm, vart försvann dagarna?

Vad har hänt sedan i onsdags då? Tja, vi har har haft sandtagsritter som ingen av oss kommer glömma. Varken kidsen som badade, simmade och njöt av härliga galopper i strålande solsken. Eller vi ledare som får den härliga uppgiften att rida dit med alla underbara ungdomar!

Som alla barn denna vecka kanske har märkt, så har det fotograferats väldigt mycket. Så håll utkik efter ifall just du och din häst kanske dyker upp här på hemsidan inom kort!

Annars så har vi haft en sjudundrande kväll i skogen, hihi. ;) Mer vill jag inte berätta!

Talangjakten igår var bland det roligaste jag har varit med om, skrattade tills tårarna rann! Och gissa vilka som vann? ;) SÅKLART mina gröna! Dom är alltid så himla duktiga mina grupper, eller? ;)

Lördagar är alltid vemodiga och det fälls många tårar, blandat med skratt. Men tjejer (och killar!) Grällsta finns kvar, och ni är mer än välkomna tillbaka nästa sommar! Och kompisarna kommer ni nog träffa under resten av året :)

Nu tackar jag för mig i detta inlägg, kommer inte på något mer att skriva. Tjingeling!

/ Jetski


Regnrusk och strålande sol 2010-08-04 18:29:11
Som rubriken lyder så har vädret varit ganska varierande idag.

Dagen började med en härlig uteritt på stora rundan i lite lagom regn. Allt gick superbra, men vi var helt dyngsura när vi kom tillbaka.

Efter lunchen var det dags för gröna gruppen att bygga i ordning på stora hoppbanan, för att sedan rida det dem byggt upp.
Mitt under ridpasset bestämmer sig molnen för att öppna upp sig, och tömma ut sitt innehåll helt och hållet. Det fullkomligt öste ner!

Lagom till utsläppet så sprack det upp, och nu skiner solen och himlen utanför fönstret (den lilla bit som jag ser) är klarblå.
Kidsen sitter nere i bastun nu, och själv ska jag förbereda för lekarna... och resten utav kvällens aktiviteter, som jag kan skriva mer om imorgon ;)

/Jetski


Woho, jag hittade hit först! 2010-08-03 19:07:14
Har gått och funderat i snart fyra veckor på att sätta mig ner och blogga. Och nu, ÄNTLIGEN, kom jag ihåg det!

Så här kommer nu ett kort sammandrag av mina veckor (så som jag minns dom, kan ju givetvis vara helt fel också)

Min första vecka här, för i år, var lugn och skön. Jag hade hand om mammorna i familjelägret. Det var en hiskeligt varm vecka med mycket skratt och broms! Vi red till sandtaget, var ute i solen och njöt av att bara sitta på hästryggen och lunka runt i skogen. Vissa av mina mammor valde förstås att rida på banan, och fick kämpa tills svetten dröp om dem. Men kul hade vi allt.
Duktiga var mammorna också, och satte ihop en talangjakt. Det ni!

Veckan efteråt var också lika sjukt varm, då hade jag och gröna gruppen roligt ihop. Jenny underhöll dem på banan, och jag resten av tiden. Sara och jag red ner till stugbyn vid läggdags en kväll och försökte se ut som stränga ridande poliser. Men allt fick nog motsatt effekt, och alla ungdomar ville ju såklart komma och klappa på våra hästar, Tycjan och Karinna... Attans!

Förra veckan hade jag en ny grön grupp (inte så konstigt eftersom jag är den gröna ledaren..)men dessvärre hade min röst och hals sprungit iväg och gömt sig. Så jag fick plocka fram reserverna, och jag tror inte att det fanns någon som tog varken mig eller Sara på allvar... Men, nu i efterhand, har jag fått veta att jag iallafall lyckats med något. JAG SMITTADE NÅGRA AV MINA GRÖNINGAR! Haha.

Denna veckan har jag hoppgruppen, som såklart är gröna. Sköna gröna gruppen. Två elever som jag hade förra året är tillbaka i år igen. Skoj!

Nu blev det motorstopp i hjärnan och jag kommer inte på något att skriva om. Ska bli bättre på att uppdatera, det lovar jag!

/ Jetski


Ny ledarblogg 2010-06-03 22:08:40
Här kommer ni att kunna följa våra läger under sommaren. Ledarna kommer att skriva kort varje dag om vad som händer. Våra läger börjar i nästa vecka så då sätter vi i gång.Tillbaka
 
Våra andra medier:
Youtube kanalen
@grallstaridcenter
Facebook
Grällstabloggen