MENY  
Grällsta

Läger

Media

community

Media

kollage


kollage
Senaste nytt från hästvärlden.
Kanske siten för dig?
Läs mer...


Kiosktjejerna syns lite överallt.

Att vara kiosktjej är för dig som känner att lägerveckan på Grällsta inte räcker till. Det är för dig som vill spendera mer tid av sommaren på Grällsta och samtidigt få med dig massor av nya erfarenheter till framtiden. Förutom att sitta i kiosken som är den primära uppgiften när man är här som kiosktjej så omges man av en härlig atmosfär full med glädje och man träffar otroligt mycket nya människor. Kiosken är dock inte det enda som händer på dagarna utan man får även möjlighet att hjälpa till i stallet och hitta på lekar med lägerdeltagarna. Att vara kiosktjej är en viktig men även rolig sak att vara. Man bidrar till lägerdeltagarnas ridlägervecka genom att finnas i kiosken och även springa runt i stallet och bidra med god stämning.

Krav för att söka som kiosktjej:
  • Du som söker ska vara minst 14 år gammal.
  • Du ska ha varit på Grällsta i minst två år.
  • Du ska kunna vara på Grällsta i minst två veckor.
  • Du ska ha ett glatt humör och tycka det är roligt att träffa nya människor.
Tveka inte att söka till kiosktjej, det är något som ger otroligt mycket erfarenheter men också gör sommaren oförglömlig!
För att söka:
Maila oss på kioskengrc@gmail.com
Anmälningsblankett för lägerledare ONLINE!

Berätta om vem du är och varför du vill söka till att vara kiosktjej. Berätta även om när du har varit Grällsta och om det är några veckor du inte kan vara kiosktjej.

Hoppas vi ses i sommar!


Hälsningar Sara, Lina och Felicia
 
Våra andra medier:
Youtube kanalen
@grallstaridcenter
Facebook
Grällstabloggen