MENY  
Grällsta

Läger

Media

community

Media

kollage


kollage
Senaste nytt från hästvärlden.
Kanske siten för dig?
Läs mer...
Konfirmationsläger - Anmälan 2018 - 2019.:

Ungdomar tas emot till ett kombinerat rid/konfirmationsläger.

Undervisningen är upplagd så att man halva dagen ägnar sig åt konfirmationsundervisningen och den andra halvan av dagen åt ridlektioner, teori, hästskötsel samt andra hästaktiviteter.


Lägrets målsättning är att erbjuda ett varierande ridprogram med dressyr, hoppning, ridning i terräng, barbackaridning, gymkhana mm. samtidigt som vi därigenom hoppas att eleverna på ett roligt och givande sätt kan tillgodogöra sig konfirmationsundervisningen.

En viktig del av konfirmationsundervisningen är att lära känna vår kyrkas gudstjänstliv och leva med den.


Den korta tiden här på Grällsta räcker inte till för detta utan vi räknar med att konfirmanderna går i kyrkan hemma.

Konfirmationen sker sista dagen på lägret och är i Kila kyrka . Därefter arrangeras för de som så önskar en gemensam konfirmationsmiddag.

Fotografering i grupp samt individuellt kommer att ske i början av lägret så att de kan erhållas till konfirmationsdagen. Kostnad för middag respektive fotografering kommer att meddelas innan lägret. Både fotografering och middag är frivilligt.Vid själva konfirmationen bär deltagarna kåpor vilka de lånar här, så några extra konfirmationskläder behövs inte. Efter anmälan så får var och en ett PM via mail om tider, kläder att ta med osv. Bibeln brukar varje konfirmand erhålla från sin hemförsamling så ring dit och hör efter. Uppdelning i grupper görs framförallt med tanke på att eleverna har olika lång ridvana och ridkunskap.

I övrigt så brukar aktiviteterna följa lägermönster med bollspel, spökrundor, snitseljakter och en liten talangjakt (elevrevy) som eleverna framför sista veckan.

Egen häst får medtagas efter överenskommelse. Foder ingår ej. Konfirmationen är det primära under vistelsen och ridning och hästskötsel ger vika för detta vid behov.Välj läger för år 2018 och 2019
Ankomst första dagen mellan 15 och 15.30.
OBS OBS Glöm INTE att skriva referensnumret som ni fått på er bekräftelse vid er betalning. OBS OBS OBS
br>
Läger NR Tid Ålder Anm. Avgift SlutAvg. Totalpris Anmäl
295-19 14/7 - 27/7 (14 dagar) 14++ 4000 Sek 5950 Sek 9950 Sek
 
Våra andra medier:
Youtube kanalen
@grallstaridcenter
Facebook
Grällstabloggen