MENY  
Grällsta

Läger

Media

community

Media

kollage


kollage
Senaste nytt från hästvärlden.
Kanske siten för dig?
Läs mer...
2-veckorsläger - Anmälan 2018:
15 dagar, sommaren 2018


På allmänna juniorlägret kan alla kategorier deltaga som har minst 2 års ridvana. Eleverna delas in i mindre grupper efter utbildningsnivå. Eleverna har två pass ridning per dag utom ankomst, första dagen och avslutningsdagen.
Nytt för i år är att vi under första veckan satsar mer på dressyr och andra veckan på hoppningen. Vi kräver även att man ridit litet längre.


I ridning ingår dressyr, hoppning, uteridning, gymkhana, barbackaridning mm. Ridning sker mestadels på våra sandbanor vid lektionsridning. Teori och praktik i hästskötsel ingår dagligen.

Ridning och hästskötsel varje dag samt att hjälpa till med vardagliga sysslor (= städa sitt rum och bädda sin säng). Aktiviteter som snitseljakt i skogen, vildmarksritt, grillkväll, barbackaridning, gymkhana (lekar till häst) och talangjakt är en del av aktiviteter som ordnas under veckan beroende på väder och tid.
Varje fredag är det discokväll. Ändringar på tänkta aktiviteter och veckans schema kan förändras.

Tider nedan är för 2018.Ankomst är på lördag mellan klockan 15 och 15.30. Räkna med att kunna åka hem omkring klockan 16.30. Två Lördagar efter är det hämtning och då bör du vara här klockan 9.30 då vi börjar med lite uppvisningar av deltagarna. Klara för hemfärd brukar vara omkring 12. Det får ta den tid det tar att göra avslutningen.
Läger NR Tid Ålder Anm. Avgift SlutAvg. Totalpris Anmäl
252-17 17/6 - 1/7 (8 dagar) 14+++ 4000 Sek 6600 Sek 10600 Sek
 
Våra andra medier:
Youtube kanalen
@grallstaridcenter
Facebook
Grällstabloggen