MENY  
Grällsta

Läger

Media

community

Media

kollage


kollage
Senaste nytt från hästvärlden.
Kanske siten för dig?
Läs mer...


GästbokDen här sidan är tänkt att vara till för alla som har varit elever på Grällsta. Tanken är att ni kan skriva lite minnen, egna tankar ja i stort sett vad som helst. Förbjudet är att trakassera någon, skriva dumheter eller vara allmänt otrevlig. Såna inlägg gör ingen glad och därför måste man vara inloggad för att skriva. Vi stänger av de som skriver otrevliga saker. Sant eller osant spelar ingen roll. Så nu är det bara att sätta igång att skriva.

Detta får INTE vara någon sida att söka mailkompisar och gamla vänner på utan det kan ni göra på forumet. Här skriver vi bara under med namnet och inte några mailadresser. Eventuella reflektioner över inläggen kommer även det upp på siten. Mycket roligare för alla.
"Vi som ser och hör allt"

Du måste vara inloggad för att göra ett inlägg
2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
Inlägg f.o.m 2017-01-01 och t.o.m 2017-12-31

Matilda och yoggi 2017-09-03 10:57:02
Hejsan! Jag heter Matilda och var här V. 26 2016 och V.27 med dom bästa tjejerna i hela världen! första dagen var jag över hipad över äntligen komma tillbaka till de bästa stället. Jag gick nog på toa 8 gånger innan vi skulle åka på lördagen. När jag väl var framme vid Grällsta så var dom andra tjejerna redan där. Då kom Ella fram till mig och sa hej. Vi hade inte setts på över ett halvår. Hon sa att vi skulle bo i stuga 8. Vi nästan sprang dig och då träffade jag Linnea och Emilia. Dom hade jag inte sett på över ett år! De var verkligen skönt att få tillbaka alla fina minnen. Andra dagen skulle vi äntligen få veta vilken häst vi skulle få. Jag fick Yoggi. En storhäst på ca 155cm valack, skäck, 5 år. Felle (min ledare) sa att han skulle få 5 KILO HÖ! Jag fattade inte varför men när jag såg honom första gången förstod jag. Han var väldigt smal men ändå stod han i beck (gräshage). Vi fick rida tillbaka till gården barbacka. Han var väldigt benig men de gick bra. vi gick till hans spilta och han fick hugga in på höet. Jag började borsta till första ridlektionen och han var hur snäll som helst. När jag stoppade in foten i stigbygeln så visste jag att det här var den hästen jag skulle ha hela veckan. Han var väldigt pigg och de blev några bocksprång. Allting gick bra och jag hoppade av och gick in i spiltan och borsta av honom och sen red vi ut till beckhagen och jag släppte ut honom. Så fortsätte de till onsdagen där vi skulle rida barbacka. Han var fortfarande benig men inte lika mycket som första dagen tyckte jag. Aja vi lekte lite och så. Sen skulle jag fatta galopp och han började bocka och dra ner huvudet och jag ramlade av mitt på ryggen. Jag fick lite ont i huvet och ryggen men jag blev nog bara chockad. De var de och jag hoppade upp igen. Andra lektionen skulle vi hoppa på hoppbanan och då kom jag mot en röd oxer tror jag. Då började Yoggi bocka igen och jag hade ingen skans. Jag fastnade i stigbygeln och blev släpad efter yoggi. Men allting gick bra med mig och yoggi. Jag fick bara ett skrapsår på armen men de skendes inte. Jag hoppade upp igen, lite skakig men annars gick de bra. Men jag vet inte hur de gick med felle för jag fick panik (får de ofta) när jag satt fast i stigbygeln och då blev nog Felle lite rädd haha. Men vi släppte ut hästarna och veckan började ta slut. Tillslut blev de disko och spökkväll. Ledarna är alltid lika bra på att arrangera allt. De var helt magiskt! På lördagen åkte jag hem med tårarna i halsen. Dels för att de skulle ta ett år innan jag kom till det här stället igen och dels för att jag kommer sakna allt och alla! Tack alla inblandade för bästa veckan i mitt liv. Jag kommer lungt tillbaka 2018. De var min vecka på Grällsta V. 27 och jag rekonomerar verkligen det här stället. de är det bästa! Förlåt för alla stavfel eller så och glöm inte att följa vi tjejer på instagram där vi heter grallstatjejerna. Vi bjuder på bilder och videos när vi var där. Puss o kram! //Matilda
Inlagd av : matildathor

Du måste vara inloggad för att göra ett inlägg
Tillbaka
 
Våra andra medier:
Youtube kanalen
@grallstaridcenter
Facebook
Grällstabloggen