MENY  
Grällsta

Läger

Media

community

Media

kollage


kollage
Senaste nytt från hästvärlden.
Kanske siten för dig?
Läs mer...


Välkommen till Vickan
Vickan's alla forum inlägg    Vickan's Favoritbilder.
Vickan Skicka Meddelande Spara Kompis 2015-06-30 15:12:48

Hej!

Jag heter Victoria och jag har varit på Grällsta 3 år i rad.

Första året -07 var jag på läger 270, hade Jennifer och Jeanette som ledare. Min lägerhäst då var sötaste Bass, som jag även hyrde under vinterhalvåret. Han är jättepigg och genomsnäll :) Finare ponny får man allt leta efter.

 

Andra året -08 var jag på två veckors 252. Då hade jag Rasa och Therese som ledare, och Christine som ridlärare. Det året provade jag ett flertal olika hästar, men hittade ingen som riktigt passade.. Bland annat så red jag Zorro, Sina och Pay.

Jag och Zorro, hopplektion -08

Tredje året -09 var jag på hoppläger 253. Då hade jag Jessica som ledare och Susan som ridlärare. Även då provade jag några olika hästar, så som Kreta, Bass och Myszka. Den som var bäst var självklart Bass <3 Men honom fick jag tyvärr inte ha hela veckan då jag har växt ur honom :( Men jag fick iallafall ha honom på uppvisningen. :D

Jag och Bass på uppvisningen -09

Jag och Kreta på barbacka lektionen -09

År 09 var jag även på Grällsta och jobbade som ledare under ett par veckor.. Jag var ledare i 6 veckor + en vecka som kiosktant. Det var riktigt skoj, jag träffade massor av underbara lägerelever samt ledare som jag saknar enormt mycket. Under min tid som ledare fick jag också rida in en liten ponny som heter Question Bomb men kallas för Tom. Han var helt underbar och genomsnäll verkligen.

Under hösten -09 så hyr jag Tom av Grällsta, så nu står han hemma hos mig fram till nyår. :D

Victoria, True Fagersta, Västmanlands Län
 
Våra andra medier:
Youtube kanalen
@grallstaridcenter
Facebook
Grällstabloggen